Ακίνητα Εύβοια Μεσιτικά Βόρεια Εύβοια Κατοικίες
English Language

Camping Rovies
Ageri Rooms - Evia Greece
Agnadi Hotel - Evia Greece
Guide to North Evia Greece
Ακίνητα και Μεσιτικά στη Βόρεια Εύβοια

Από τη Βόρεια Εύβοια, ένα από τα ομορφότερα και πλέον αγαπημένα σημεία της Ελλάδας σας προσφέρουμε καταπληκτικές ευκαιρίες ακινήτων έχοντας έδρα μας τις Ροβιές. Ακίνητα Εύβοια Μεσιτικά Βόρεια Εύβοια Κατοικίες

Η Βόρεια Εύβοια θεωρείται από πολλούς ως το πιο όμορφο κομμάτι του νησιού και ένα από τα αυθεντικότερα της Ελλάδας. Η πλούσια βλάστηση εναρμονίζεται απόλυτα με το γαλάζιο της θάλασσας και δημιουργεί εικόνες απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.

Η Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές μόνιμης κατοικίες για πολλούς κατοίκους της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Είναι πολλοί, εκείνοι που επιθυμούν να αλλάξουν παραστάσεις και τρόπο ζωής, για αυτό και επιλέγουν να επενδύσουν τα όνειρα τους στην πανέμορφη Εύβοια.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και πλήρη γνώση του τοπικού γίγνεσθαι καθώς και του τομέα των μεσιτικών, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε υπηρεσίες ποιότητας με συνέπεια και επαγγελματισμό, σε ότι ανάγκες έχετε στον τομέα των μεσιτικών και ακινήτων.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μεγάλη επιλογή ακινήτων διαφόρων χρήσεων, όπως οικόπεδα ή κτήματα προς πώληση, κατοικίες, διαμερίσματα, βίλες ή εξοχικές κατοικίες προς πώληση ή ενοικίαση, ακίνητα επαγγελματικής χρήσης και εκμετάλλευσης κ.α. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ακίνητα που θα δείτε στις σελίδες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Είτε επιθυμείτε να αγοράσετε είτε να πουλήσετε κάποιο ακίνητο, είμαστε οι κατάλληλοι για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το στόχο σας καθώς και να σας φέρουμε σε επαφή με ανθρώπους του αντικειμένου σας.

Αν και εδρεύουμε στις Ροβιές Βόρειας Εύβοίας, αυτό δε μας εμποδίζει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Για ότι χρειάζεστε στον τομέα των μεσιτικών είμαστε στη διάθεση σας.


Ακίνητα Εύβοια Μεσιτικά Βόρεια Εύβοια Κατοικίες
Αρχική Σελίδα | Οι Υπηρεσίες μας | Κατοικίες προς Πώληση | Κατοικίες προς Ενοικίαση
Οικόπεδα προς Πώληση | Επαγγελματικά Ακίνητα | Photo Gallery | ΕπικοινωνίαΑκίνητα Βόρεια Εύβοια
Ροβιές - Εύβοια
Τηλ: ( + 30 ) 22270 71496
Fax: ( + 30 ) 22270 71496
Κιν: ( + 30 ) 6974 463189© 2008- GAP Web Agency